Εκδήλωση για την πανηγυρική λήξη του έργου “Μιλώντας για τις ευρωπαϊκές αξίες σε πολυ-πολιτισμικά σχολεία”

Εκδήλωση για την πανηγυρική λήξη του έργου “Μιλώντας για τις ευρωπαϊκές αξίες σε πολυ-πολιτισμικά σχολεία”

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 12/5/2018 στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου στην Πλάκα 

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος (2016-2018), διοργάνωσε εκδήλωση για την πανηγυρική λήξη του έργου με τίτλο «Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές αξίες σε πολυ-πολιτισμικά σχολεία» το Σάββατο 12/5/2018 και ώρα 11.00-13.00, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου στην Πλάκα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Καθηγ. Ναπολέων Μαραβέγιας, Αναπληρωτής Πρύτανη ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet, και επιστημονικός υπεύθυνος του έργου. Την εκδήλωση τίμησαν με χαιρετισμό και ομιλία ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κος. Δ. Βίτσας και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, κος. Γ. Κουζέλης. Κεντρικές ομιλήτριες ήταν η κα. Θάλεια Δραγώνα, Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, και η κα. Κωνσταντίνα Τσώλη, Επίκουρη Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του έργου www.euatschools.gr και είναι διαθέσιμη εδώ: https://www.facebook.com/jeanmonnet.centre/videos/1670941566320410/ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *