Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα Δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία

Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα Δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία

8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα Δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία» 

Το 8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα Δικαιώματα του Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία» του ομώνυμου έργου Jean Monnet Projects, του Προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ, έλαβε χώρα με επιτυχία στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου στην Πλάκα.

Το πάνελ συντόνισε ο Καθηγ. Ναπολέων Μαραβέγιας, Αναπληρωτής Πρυτάνεως του ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet. Οι ομιλητές του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου ήταν ο Καθηγ. Γεώργιος Πασιάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής και Ευρωπαϊκής Διάστασης του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Ασπασία Οικονόμου, Δρ. Κοινωνικών Σπουδών και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Εκπαιδευτικός Δ/θμιας Εκπ/σης (Νομικός), μέλος του Επιστημονικού Προσωπικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και ο  Καθηγ. Ιωάννης Ρουσσάκης, Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δρ. Συγκριτικής Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκπαιδευτικός, πρώην μέλος του Επιστημονικού Προσωπικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Το 8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο αποτέλεσε το τελευταίο μετά από μια σειρά αντίστοιχων Σεμιναρίων. Στις 12 Μαΐου 2018, ακολουθεί Πανηγυρική Εκδήλωση για τη λήξη του προγράμματος με τίτλο «Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές αξίες σε πολυ-πολιτισμικά σχολεία». Περισσότερες πληροφορίες για την Πανηγυρική εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *