Η Ευρωπαϊκή διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ΕΕ, η Τουρκία και η Ελλάδα [Εξ αποστάσεως παρακολούθηση]

Η Ευρωπαϊκή διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ΕΕ, η Τουρκία και η Ελλάδα [Εξ αποστάσεως παρακολούθηση]

Μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος αυξημένου αριθμού υποψηφίων που διαμένουν εκτός Αθηνών, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει ότι παρέχει την δυνατότητα σύγχρονης εξ αποστάσεως παρακολούθησης (live-streaming) του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ΕΕ, η Τουρκία και η Ελλάδα».

Η σύγχρονη εξ αποστάσεως παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες που αδυνατούν να έχουν αυτοπρόσωπη παρουσία στο σεμινάριο. Οι εξ αποστάσεως συμμετέχοντες με τη χρήση προσωπικών κωδικών οφείλουν να εισέρχονται και να παρακολουθούν το δια ζώσης σεμινάριο τις μέρες και ώρες που πραγματοποιείται, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία στον χώρο του σεμιναρίου. Στους εξ αποστάσεως συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση εξ αποστάσεως Παρακολούθησης».

Οι ενδιαφερόμενοι για εξ αποστάσεως παρακολούθηση οφείλουν να πληρώσουν δίδακτρα συμμετοχής στο σεμινάριο (είτε για όλο το σεμινάριο είτε για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες), σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης, και δεν υπάρχει δυνατότητα υποτροφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 7220 508 (ώρες 10.00 με 15.00).

Για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση, είναι απαραίτητο να το αναφέρετε ρητά μαζί με την ηλεκτρονική αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση jmcenter-athens@pspa.uoa.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Δείτε το δελτίο τύπου

2 Σχόλια

  • Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα γίνει η ανακοίνωση των επιτυχόντων. Ευχαριστώ

    Γιώργος Βασιλείου Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *