Ερωτήματα προς τους ομιλητές

Ερωτήματα προς τους ομιλητές

Γράψτε στα σχόλια της σελίδας τα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε προς τους ομιλητές και πατήστε submit. Τα σχόλια θα εμφανιστούν μετά το moderation των διαχειριστών και θα εκφωνηθούν από τον συντονιστή της εκδήλωσης στην τελευταία ενότητα.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη διάδραση και την ενεργό συμμετοχή

6 Σχόλια

 • Θα ήθελα ο κύριος Αβραμόπουλος να μας εξηγήσει για ποιον λόγο καθυστερεί τόσο η διαδικασία του ασύλου. Εργάστηκα στο Hotspot της Μόριας στη Μυτιλήνη φέτος και συνάντησα αιτούντες που περίμεναν 6 μήνες και περισσότερο για να λάβουν την απάντηση στην αίτησή τους, παρότι οι ίδιοι είχαν ολοκληρώσει τις απαραίτητες συνεντεύξεις και είχαν προσκομίσει τυχόν έγγραφα. Θα ήθελα ουσιαστικά να μάθω, αν είναι δυνατόν, ποια ακριβώς είναι η διαδικασία από τη στιγμή που διενεργείται η συνέντευξη στο πλαίσιο της αίτησης για άσυλο ως τη λήψη της απόφασης και αν η διαδικασία αυτή διαφοροποιείται ανάλογα με την χώρα προέλευσης του αιτούντα.

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ Reply
 • Δεν βλέπουμε τις διαφάνειες του power point

  ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Reply
  • Avatar photo

   Για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και του ομιλητή. Οι παρουσιάσεις των ομιλητών, είτε θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά, είτε θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε σχετικά. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

   Jean Monnet European Center of Excellence Reply
 • Δυσκολεύομαι πολύ να παρακολουθήσω…. Η σύνδεση διακόπτεται συνέχεια. Μπορείτε να κάνετε κάτι για να επιλύσετε το πρόβλημα άμεσα;

  Maria Siamaga Reply
  • Avatar photo

   Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, η δικτυακή υποδομή της συνεδριακής αίθουσας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της μετάδοσης. Πολύ σύντομα, το video των διαλέξεων θα είναι on line. Θα ενημερωθείτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικότερα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

   Jean Monnet European Center of Excellence Reply
 • Μια ερώτηση για την κα. Περράκη. Είπατε ότι ο ενδιαφερόμενος φέρνει το βάρος των αποδείξεων. Πως μπορεί κάποιος που διώκεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις να αποδείξει το σεξουαλικό του προσανατολισμό;

  Χοτζα Συλβανα Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *